Известие

Collapse
No announcement yet.

Лампа на инжекциона!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лампа на инжекциона!

МОмчета , понякога ми светва лампата на инжекциона и като я загася и запаля отново и тя изгасва , после пак след 20-30 мин се появявя ... Някакви идеи? Между другото на 3 места ходих на диагностика и на трите места не могат да се свържат с компа , изхвърляла ги ....
    Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

,шах с пешката?????
    sigpic145 Qv

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
      МОмчета , понякога ми светва лампата на инжекциона и като я загася и запаля отново и тя изгасва , после пак след 20-30 мин се появявя ... Някакви идеи? Между другото на 3 места ходих на диагностика и на трите места не могат да се свържат с компа , изхвърляла ги ....
      Кажи им да ги изхвърлят и тях
      0888 232 484 - Бобо Extreme Service
      sigpic
      Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
      Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

---
        Last edited by ivan dimitrov; d.m.y г., 22:43.
        Арфа Ромео 146 1.6 боксер

Comment

Първоначално публикувано от ivan dimitrov Покажи съобщение
          Има ли газова?Някаква осезаема промяна в работата на машината?
          Не нямам газова , и изобщо не се променя работата на двигателя ,специално съм ходил на тихи места да я слушам и т.н. - никаква промяна няма..... Единственно което се сещам , тъй като някаде четох че живота на една ламбда сонда е максимум 70-80к километри , а аз откак съм я взел съм минал толкова , а и не знам кога преди това е сменяна и дали е сменяна изобщо.
          Осел Останется ослом, хотя осыпь его звездами;где должно действовать умом, он только хлопает ушами.................... Г.Державин

Comment

Как ти гори?
            На мен ми присветваше от ламбда сонда.
            Карам я 1 мин. съвсем леееко без гас, светва лампичката, давам до 4000 об/мин примерно и изгасва.
            145 1.6 Boxer - Alfetta GT - Sprint Veloce 16v - Lada 1500S - GTV 3.0 24v

www.ClassicCar-bg.com

Comment

На мен един път лампата с дюзата ми светна от грешка на педала на газта.Колата е 166 2,4JTD

Comment

Първоначално публикувано от balev64 Покажи съобщение
                На мен един път лампата с дюзата ми светна от грешка на педала на газта.Колата е 166 2,4JTD
                Боксерите са с доста по-прости електроники

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                  Как ти гори?
                  На мен ми присветваше от ламбда сонда.
                  Карам я 1 мин. съвсем леееко без гас, светва лампичката, давам до 4000 об/мин примерно и изгасва.
                  Ами май си е наред 10-12 градско , само че изжънградско пак толкова

Comment

термостат? вдига ли нормална температура?

sigpic
                    Alfa Romeo 146 1,9 JTD Айв гат да пауъра му!
                    http://caralyze.bg/user-car/12/42

Comment

Сондата трябва да се премери, иначе сме само на догатки и варианти.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Първоначално публикувано от Speeder Покажи съобщение
                        Сондата трябва да се премери, иначе сме само на догатки и варианти.
                        Могат ли да я премерят без да се свързват с компа? Иначе температурата си е ок , изобщо всичко е наред освен лекото потрисване на ниски обороти но тя си е така откак съм я взел някои казват че при боксерите е нормално това

Comment

сондата може да се премери без да се връзва ЕКУ-то, въпроса е твоите майстори дали могат
                          точка

Comment

Я си огледай първо всички вакууми по всмукателния колектор.После си смени и майсторите,както те посъветваха вече двама!
                            На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
                            Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Първоначално публикувано от Orm Покажи съобщение
                              Могат ли да я премерят без да се свързват с компа? Иначе температурата си е ок , изобщо всичко е наред освен лекото потрисване на ниски обороти но тя си е така откак съм я взел някои казват че при боксерите е нормално това
                              Колега, прочети внимателно това: http://clubalfaromeo.com/forum/showp...09&postcount=1

Даже и ти можеш да си я премериш
                              Успех и пиши какви са причините когато отстраниш проблема.

www.ClassicCar-bg.com

Comment

Working...
                              X